Odvjetnica Jursetic

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Web stranica Odvjetničkog ureda Anja Juršetić namijenjena je isključivo u informativne svrhe korisniku koji na istu pristupi.

Ništa na ovoj web stranici neće se i ne smije se tumačiti kao uspostavljanje odnosa odvjetnik-klijent niti kao pružanje pravnog savjeta o određenim pravnim pitanjima. Korisnici ove web stranice odgovorni su za pribavljanje pravnog savjeta od vlastitog odvjetnika kojeg samostalno angažiraju.

Niti jedan klijent ili korisnik ne bi trebao djelovati ili se suzdržati od djelovanja na temelju bilo kakve informacije sadržane na ovoj web stranici bez traženja odgovarajućeg pravnog ili drugog stručnog savjeta o određenim činjenicama i okolnostima koje smatra spornim.

Odvjetnički ured Anja Juršetić ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak koji mogu nastati zbog pristupa informacijama koje su sadržane na ovoj web stranici ili zbog oslanjanja korisnika na iste. Odvjetnički ured Anja Juršetić se ovime izričito odriče, i to u najvećoj mogućoj mjeri dopuštenoj prema mjerodavnom pravu, bilo kakve odgovornosti u odnosu na djela ili propuste učinjene od strane klijenata ili drugih korisnika na osnovu takvih informacija.